Close
Menu

GAMMABROS


GAMMA BROS σας δίνει την εξειδικευμένη συγχώνευση τεχνικών σχεδιασμού και παραγωγής, σε συνδυασμό με την ιστορική γνώση του επαγγέλματος με τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες. Η ποιότητα της κατασκευής καθώς και η εικόνα του σαλονιού είναι τα βασικά στοιχεία πάνω στα οποία η GAMMA & BROSS SPA εστιάζει την επιχειρηματική της δέσμευση. Ρυθμίζοντας τις ρίζες του στο βιοτεχνικό εργαστήριο στις αρχές της δεκαετίας του 20, η εταιρεία που γεννήθηκε επίσημα πριν από 30 χρόνια, αρχικά προμηθεύοντας την ιταλική αγορά. Στις αρχές της δεκαετίας του '90 επιτεύχθηκαν άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και η Ασία, η Μέση Ανατολή και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Τώρα η εταιρεία πωλεί τα πολυτελή έπιπλα της σε περισσότερες από 50 χώρες και το δίκτυο διανομής έχει αναπτυχθεί σε περισσότερες από 30 χώρες. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην υπέροχη λοφώδη περιοχή κοντά στη λίμνη Garda. Εδώ τα εμπορικά γραφεία, το τμήμα σχεδιασμού και τα εργαστήρια κατασκευής, καθώς και το νέο εκθεσιακό χώρο 10.000 τετραγωνικών μέτρων με τα πιο σύγχρονα σχέδια.


Η GAMMA & BROSS SPA προτείνει διαφορετικές συλλογές κάθε χρόνο με πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αποτελούνται από μεγάλη ποικιλία μονάδων κομμωτηρίου, καρέκλες styling, καναπέδες αναμονής, νιπτήρες, ρεσεψιόν, ντουλάπια, επαγγελματικά στεγνωτήρια, κρεβάτια μασάζ, σπα πεντικιούρ, τραπέζια μανικιούρ, καθώς και μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ εσωτερικού χώρου, όπως φωτισμός, σκαμπό, καροτσάκια, ντουλάπια, ράφια περιοδικών, αφίσες. Οι μέθοδοι παραγωγής βασίζονται στα πιο σύγχρονα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας. Η τεχνολογία υπολογιστών και οι χειροκίνητες λειτουργίες συνδυάζονται για να ενισχύσουν την εγγύηση του τεχνικού Ιταλικού σχεδιασμού. Εδώ, οι τελευταίες προβολές CAD επιτρέπουν στην GAMMA & BROSS SPA να χρησιμοποιεί εικονικά τρισδιάστατα έργα που δίνουν στον πελάτη μια οπτική σχεδίαση, συχνά σε πραγματικό χρόνο και στο διαδίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο ο πελάτης μπορεί να απεικονίσει το τελικό αποτέλεσμα για το εσωτερικό του σαλόνι τους.


Φιλοσοφία, Καινοτομία και Σχεδιασμός
Η συνεχής καινοτομία προϊόντων βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας και βρίσκει την εννοιολογική προέλευσή της στη δημιουργία του σχεδιασμού. Αυτό το όραμα διασφαλίζει ότι ένα προϊόν δεν μπορεί να διατεθεί στην αγορά εκτός εάν έχει υψηλό βαθμό σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός είναι το κριτήριο στο οποίο γίνονται στρατηγικές και λειτουργικές επιλογές, μαζί με μεγάλη προσοχή στη λειτουργικότητα του επίπλου. Ο σχεδιασμός δεν θεωρείται ποτέ μονοπώλιο, πρέπει να είναι συμπληρωματικός του λειτουργικού σχεδιασμού. Αυτή η πτυχή μας οδηγεί στο δεύτερο τμήμα της φιλοσοφίας μας.


Θεματολογία του σαλονιού
Η τρέχουσα τάση που επικρατεί στην αγορά είναι το "σαλόνι ευεξίας", μια όαση χαλάρωσης όπου ο πελάτης μπορεί να βρει ένα ευρύ φάσμα θεραπειών για τη φροντίδα του σώματος και του νου. Εδώ, αυτό που προσδιορίζει την προσέγγισή μας από αυτή των ανταγωνιστών που ακολουθεί μια παρόμοια ιδέα σαλόνι, είναι η βαθιά κατανόηση της σημασίας της πνευματικής διάστασης της ευημερίας. Πιστεύουμε ότι ο ψυχολογικός παράγοντας είναι πολύ πιο σχετικός από τον φυσικό. Το περιβάλλον γίνεται σταδιακά μια θεμελιώδης μεταβλητή στην επιρροή της αντίληψης των φυσικών αισθήσεων. Κάθε φορά που ένας πελάτης μπαίνει σε ένα σαλόνι ευεξίας, θα βρισκόταν αμέσως σε μια ατμόσφαιρα απόστασης και θα αντιλαμβανόταν ένα αίσθημα ηρεμίας και γαλήνης κατάλληλο για καλύτερη προσοχή και φροντίδα. Εδώ έρχεται η σημασία των μαλακών και γραμμικών σχημάτων, των λεπτών χρωμάτων, των διαλογιστικών ήχων, των φυσικών υλικών, των αρωματικών λαχανικών, των χώρων, όλα αρμονικά σχεδιασμένα για να δημιουργήσουν ένα προστατευτικό περιβάλλον όπου το σώμα μπορεί πραγματικά να συγχωνευθεί με το πνεύμα.


ΙΣΤΟΡΙΑ:
Από το 1921 - Ένα μικρό εργαστήριο ξυλουργών ξεκινά την κατασκευή καλλιτεχνικών τεμαχίων ξύλου στο Castiglione delle Stiviere στην λοφώδη περιοχή της λίμνης Garda, βόρεια της Ιταλίας.
1978 - Παρουσιάζεται το όνομα Gamma Arredamenti και η εταιρεία αρχίζει να εμπορεύεται τα προϊόντα επίπλων κομμωτηρίου της στην ευρεία εγχώρια αγορά. Το εθνικό δίκτυο λιανικής ξεκινά να επεκτείνεται ώστε να καλύπτει όλες τις εθνικές περιοχές.
1995 - Η κυκλοφορία της μάρκας MG Bross ενισχύει αποτελεσματικά τη θέση της εταιρείας στο τμήμα της ανώτερης κατηγορίας της αγοράς. Οι συνεχιζόμενες επενδύσεις διασφαλίζουν ότι τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός συνεχίζουν να είναι από τα πιο προηγμένα στον κλάδο.
2001 - Δημιουργήθηκε από τη συνεργασία μεταξύ του εσωτερικού μας τμήματος Ε & Α και της σχεδιαστικής ομάδας της Porsche Design GmbH, μετά από ένα χρόνο έντονης πρότυπης εργασίας, η νέα γραμμή F.A. PORSCHE με την επωνυμία MGBross.
2005 - Ένα νέο εμπορικό σήμα κυκλοφόρησε: GammaStore, ένας πλήρης κατάλογος επίπλων μοντέρνου σχεδιασμού με εξαιρετικά προσιτές τιμές, χάρη στη συνεχιζόμενη έρευνα σε νέες μεθόδους παραγωγής και βελτιστοποίηση διεργασιών.

Σήμερα - η GAMMA & BROSS SPA είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές επίπλων και εξοπλισμού κομμωτηρίου και έχει εξελιχθεί σε ηγετική θέση στην αγορά της βιομηχανίας σχεδιασμού ομορφιάς στην κατηγορία των μεσαίων τιμών, με την αποστολή να εξυπηρετεί τα καλύτερα κομμωτήρια στον κόσμο. Οι μάρκες εκπροσωπούνται σε όλο τον κόσμο σε περισσότερες από σαράντα διαφορετικές χώρες μέσω αποκλειστικών διανομέων, λιανοπωλητών και αντιπροσώπων.