Close
Menu

ΤΖΕΛ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ

ΤΖΕΛ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξ. ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

ACNO-LYSE ADM SKIN SCIENCE 3.0 30ml

€40,00
Η ACNO-LYSE GEL CREAM είναι ένα προϊόν υψηλής απόδοσης για ρύθμιση του σμήγματος και βελτίωση του λιπαρού και προβληματικού δερματος σε όλες τις ηλικίες, χωρίς να προκαλεί αφυδάτωση του δέρματος. Με ισχυρά καθαριστικά συστατικά όπως σαλικυλικό οξύ και εκχυλίσματα κανέλας, αυτή η εξαιρετικά συμπυκνωμένη σύνθεση μειώνει σημαντικά τις ατέλειες του δέρματος, συσφίγγει τους πόρους και καταπραΰνει τον ερεθισμό του δέρματος. Η μαλακτική και εξαιρετικά δροσερή υφή αφήνει το δέρμα καθαρό, ομαλό και απαλό.

ALOE-VERA HIGH HYDRATION NIGHT CREAM 50ML

€53,00 €55,00
ALOE-VERA AQUASLEEPING PACK HIGH HYDRATION NIGHT CREAM. Στην αιχμή της τεχνολογίας, αυτή η κρέμα συνδυάζει τα καλύτερα της φύσης και της επιστήμης και λειτουργεί ως αναγεννητικό κουκούλι ενώ κοιμάστε. Με καταπληκτική υφή που διαγράφει ορατά τα σημάδια της κούρασης με τη δημιουργία μιας αόρατης μεμβράνης, για ένα πιο φρέσκο και σφριγηλό δέρμα το πρωί. Για δέρματα με έλλειψη ενυδάτωσης, θρέψης, ελαστικότητας και σφριγηλότητας.

ALOE-VERA ECO REFILL HIGH HYDRATION CREAM 50ML

€36,00
ALOE-VERA HIGH HYDRATION CREAM refill. Αυτή η εξαιρετικά ευχάριστη κρέμα λιώνει κυριολεκτικά κάτω από τα δάχτυλά σας και απορροφάται εύκολα όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Λειτουργεί ως προστατευτική ασπίδα ενάντια στην απώλεια υγρασίας του δέρματος. Μια ειδική σύνθεση φυσικών εκχυλισμάτων αλόη και μπαμπού βοηθά στην ενίσχυση της λειτουργίας του φραγμού του δέρματος και περιορίζει την απώλεια υγρασίας , παρέχοντας ενυδατική ισχύ μακράς διαρκείας για ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα.

ALOE-VERA HIGH HYDRATION CREAM 50ML

€50,00 €49,00
ALOE-VERA HIGH HYDRATION CREAM. Αυτή η εξαιρετικά ευχάριστη κρέμα λιώνει κυριολεκτικά κάτω από τα δάχτυλά σας και απορροφάται εύκολα όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Λειτουργεί ως προστατευτική ασπίδα ενάντια στην απώλεια υγρασίας του δέρματος. Μια ειδική σύνθεση φυσικών εκχυλισμάτων αλόη και μπαμπού βοηθά στην ενίσχυση της λειτουργίας του φραγμού του δέρματος και περιορίζει την απώλεια υγρασίας , παρέχοντας ενυδατική ισχύ μακράς διαρκείας για ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα.

ALOE-VERA HIGH HYDRATION SORBET CREAM 50ML

€48,00 €49,00
ALOE-VERA HIGH HYDRATION SORBET CREAM. Ελαφρύ και αιθέριο, η υφή της τζελ - κρέμας sorbet έχει σχεδιαστεί ειδικά για την καταπολέμηση της αφυδάτωσης στα μεικτά και λιπαρά δέρματα. Προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση. Τα φυσικά εκχυλίσματα Μπαμπού και Αλόη βέρα σε συνδυασμό με το Υαλουρονικό οξύ ευνοούν τη διανομή υγρασίας στο δέρμα, με άμεση απορρόφηση. Συνιστάται για λιπαρά και μεικτά δέρματα με αφυδάτωση.

BALANCE HYDRO GEL CREAM 75ml

€40,00
Ζελέ-κρέμα περιποίησης προσώπου. Μειώνει την υπερβολική λιπαρότητα και δίνει στο δέρμα ματ όψη. Η ρυθμιστική και εξισορροπητική του φόρμουλα διεγείρει τους μηχανισμούς αυτοενυδάτωσης της επιδερμίδας, αποκαθιστώντας τον φυσικό της λιπιδικό φραγμό. Για μεικτό και/ή λιπαρό δέρμα με τάση ακμής.

BLOOD ORANGE COMPLECTION REVIVING MOITURING CREAM 30ML

€34,00
BLOOD ORANGE DETOX' Ενυδατική κρέμα DETOX που αναζωογονεί την επιδερμίδα Πλούσια σε ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης, η λεπτή μαργαριταρένια υφή του λιώνει όταν έρχεται σε επαφή με τα δάχτυλά σας και αναμειγνύεται με τον τόνο του δέρματός σας για μια λαμπερή, ανανεωμένη και ενεργοποιημένη επιδερμίδα. Με σύμπλεγμα DETOX νέας γενιάς [εκχύλισμα σαγκουίνι (κόκκινοπορτοκάλι) + ανακυκλωμένοεκχυλίσμα εσπεριδοειδών + βιολογικό εκχύλισμα μούρων 5 γεύσεων]

BLOOD ORANGE ENERGY ENHANCER CREAM 30ML

€40,00 €38,00
BLOOD ORANGE ENERGY ENHANCER CREAM. Η πρωτοποριακή υφή της κρέμας EE μεταμορφώνεται μαγικά από κρέμα σε μια ενυδατική κρέμα με χρώμα χάρη των μικροσφαιρίδιων με χρωστικά, και παρέχει ελαφριά και προστατευτική κάλυψη στην επιδερμίδα σας με οργανικά αντηλιακά φίλτρα UVA και UVB (SPF15). Το σύμπλεγμα DETOX [Εκχύλισμα σαγκουίνι + αιθέριο έλαιο μανταρίνι] εμπλουτισμένο με βιταμίνη C και πολυφαινόλες βοηθούν το δέρμα να καταπολεμήσει τις καθημερινές εξωτερικές επιθέσεις.

CELL C ANTIAGE DOUBLE ACTION CREAM 50ml

€62,00
Υδρο-θρεπτική αντιγηραντική κρέμα περιποίησης και πρόληψης προσώπου, με σύνθεση βιταμίνης C, η οποία επιβραδύνει τη γήρανση και διεγείρει την κυτταρική αναγέννηση του ιστού του δέρματος. Συμβάλλει στην αντιοξειδωτική δράση και επιδιορθώνει τις επιβλαβείς περιβαλλοντικές επιπτώσεις, ειδικά αυτές που προκαλούνται από τη ρύπανση και την υπεριώδη ακτινοβολία. Χαρίζει φωτεινότητα και ομοιόμορφο τόνο σε δερματα με δυσχρωμίες και ανομοιόμορφη χρώση. Ιδιαίτερα για κανονικό ή ξηρό δέρμα που παρουσιάζει ή θέλει να αποτρέψει τα πρώιμα σημάδια γήρανσης.

CELL C HYDRO MOISTURIZING CREAM 75ml

€35,00
Τζελ-κρέμα προσώπου με αντιοξειδωτική δράση, σχεδιασμένη για ένα νεανικό κοινό που θέλει να ξεκινήσει την πρόληψη της διαδικασίας γήρανσης. Η σύνθεσή του περιέχει βιταμίνη C, Λακτικό & Υαλουρονικό οξυ και αποκαθιστά τον φυσικό υδρολιπιδικό φραγμό και προάγει την ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα. Για κανονικό δέρμα με τάση λιπαρότητας να είναι λιπαρό. Ιδανικό για άνδρες.

CELL VITALITY 50ml

€55,00
Cell Vitality Nourishing Anti Age Cream, Υδροθρεπτική και αναζωογονητική κρέμα περιποίησης προσώπου με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση. Ελαφριά υφή που απορροφάται εύκολα. Προλαμβάνει τη γήρανση και τις ρυτίδες του προσώπου. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά κυρίως για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες.

CHOCOLATE NUTRIPROTECTIVE CREAM 50ML

€38,00 €39,00
CHOCOLATE NUTRIPROTECTIVE CREAM. Αυτή η «φυτοπροστατευτική» κρέμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για την προστασία του κανονικού και υπερευαίσθητου δέρματος από τις καθημερινές ταλαιπωρίες (αστική ρύπανση, κόπωση, διαταραχή ύπνου) Εκχύλισμα κακάου από δίκαιο εμπόριο πλούσιο σε αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες, με βούτυρο κακάο και Shea βοηθούν στην αποκατάσταση της λάμψης, απαλότητας και υγρασίας του δέρματος.

DE-POLLUTION DETOX CREAM 50ml

€63,00
CELLULAR OXYGENATING CREAM - SUPERFOOD. Αντιρρυπαντική πρεβιοτική κρέμα προσώπου που δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας για την αποκατάσταση του οξειδωτικού στρες που προκαλείται στα κύτταρα του δέρματος κατά τη διάρκεια της ημέρας. Λειτουργεί ως υπερτροφή SUPERFOOD για το δέρμα βελτιώνοντας την οξυγόνωση των κυττάρων. Οι κυτταρικοί βιοδείκτες της νεότητας επαναφορτίζονται με ανανεωμένη ενέργεια για να επανενεργοποιήσουν τις διεργασίες των ιστών τους, να παρατείνουν τη μακροζωία τους και να μεταφέρουν τις σωστές λειτουργικές πληροφορίες σε νέα κύτταρα.

DIAMOND GLOBAL ANTI AGEING CREAM 50ML

€139,00
DIAMOND ANTI AGEING CREAM 50ML Αυτή η Premium αναζωογονητική κρέμα αντιγήρανσης με βελούδινη υφή είναι ιδανική για ηλικίες 50+. Το σύμπλεγμα δραστικών συστατικών με σκόνη διαμαντιού και εκχύλισμα λευκού μαργαριταριού, προσφέρει μια τετραπλή αντιγηραντική δράση που περιλαμβάνει δράση Lipolifting, μαλακτική δράση και ενυδάτωση, μείωση των ρυτίδων και βελτιωμένη ελαστικότητα και υφή, αναζωογόνηση του δέρματος και αναστολή χρώσης στις κηλίδες γήρατος.

ECC REMOVER GEL 200ml

€25,00
Πρεβιοτικό τζελ καθαρισμού προσώπου υψηλής αποτοξίνωσης. Αφαιρεί σε βάθος τους ρύπους και τα σωματίδια ρύπανσης που προσκολλώνται στο δέρμα καθημερινά, φράζοντας τους πόρους και προκαλώντας ασφυξία. Η σύνθεσή του με ουδέτερο pH προστατεύει το μικροβίωμα του δέρματος, ενισχύοντας τον ανοσοποιητικό φραγμό από περιβαλλοντικές τοξίνες. Αφήνει μια ανακουφιστική αίσθηση φρεσκάδας. Τζελ που μετατρέπεται σε αφρό σε επαφή με το νερό.

GLACIER +MOISTURIZING DRY SKIN 50ml

€49,00
ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ. ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ. Κρέμα προσώπου που απευθύνεται σε νεότερες ηλικιακές ομάδες για να διατηρήσουν την ποιότητα της επιδερμίδας τους. Η ενυδατική του φόρμουλα διεγείρει και αποκαθιστά τους μηχανισμούς αυτοενυδάτωσης του δέρματος, βελτιώνοντας το φυσικό λιπιδικό φράγμα και παρέχοντας επιπλέον θρέψη για καλύτερη προστασία στο ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Με υαλουρονικό οξύ, κεραμίδια και έλαιο αβοκάντο.

GLACIER HYDRATION GEL CREAM 50ml

€49,00
Τζελ-κρέμα προσώπου που απευθύνεται σε νεότερα άτομα για να διατηρήσουν την ποιότητα του δέρματός τους. Η ενυδατική του φόρμουλα διεγείρει και αποκαθιστά τους μηχανισμούς αυτοενυδάτωσης της επιδερμίδας, βελτιώνοντας τον φυσικό λιπιδικό φραγμό. Ιδανικό για κανονικό-μικτό δέρμα.

HERBAL PURITY MATTIFYING HYDRATING FLUID 50ML

€31,00
HERBAL PURITY CARE MATTIFYING HYDRATING FLUID Αυτό το unisex fluid είναι ιδανικό για την ενυδάτωση του δέρματος ενώ παράλληλα το κάνει ματ σε καθημερινή βάση, χάρη στην ανάλαφρη υφή του, τους φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες και το λάδι jojoba. Η φόρμουλα του περιέχει ένα σύμπλεγμα βιολογικών φυτών (μέντα, φασκόμηλο και δεντρολίβανο) που βοηθούν στον καθαρισμό του δέρματος, καθώς και ένα εκχύλισμα τσαγιού Java για να δίνει ματ αποτέλεσμα σε περιοχές με λάμψη. Είναι ΤΟ ενυδατικό προϊόν περιποίησης για να φέρει τη σωστή ποσότητα ενυδάτωσης σε λιπαρό προς μεικτό δέρμα, με ατέλειες. Με την ελαφριά και φρέσκια υφή του, είναι το τέλειο προϊόν το καλοκαίρι που η θερμοκρασία ανεβαίνει!

MUESLI NUTRI SENSITIVE INTENSE COLD CREAM STYLE 50ML

€48,00
Η σούπερ συνταγή για υγιές δέρμα! Αυτή η ανακουφιστική κρέμα που αγκαλιάζει το δέρμα είναι ένα πραγματικό εξαιρετικά θρεπτικό βάλσαμο με βουτυρώδη υφή εμπλουτισμένο με ένα θρεπτικό σύμπλεγμα μούσλι [οργανικό εκχύλισμα βρώμης + προβιοτικά], βιολογικό βούτυρο Shea, και μέλι από τις κυψέλες μας στο Auriac. Είναι η απάντηση για το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα. Το μέλι βοηθά στην ανακούφιση του δέρματος αμέσως μόλις εφαρμοστεί και κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βούτυρο Shea θρέφει και προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις.

MUESLI NUTRI SENSITIVE INTENSE ECO RECHARGE COLD CREAM STYLE 50ML

€36,00
Η σούπερ συνταγή για υγιές δέρμα! Αυτή η ανακουφιστική κρέμα που αγκαλιάζει το δέρμα είναι ένα πραγματικό εξαιρετικά θρεπτικό βάλσαμο με βουτυρώδη υφή εμπλουτισμένο με ένα θρεπτικό σύμπλεγμα μούσλι [οργανικό εκχύλισμα βρώμης + προβιοτικά], βιολογικό βούτυρο Shea, και μέλι από τις κυψέλες μας στο Auriac. Είναι η απάντηση για το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα. Το μέλι βοηθά στην ανακούφιση του δέρματος αμέσως μόλις εφαρμοστεί και κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βούτυρο Shea θρέφει και προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις.

MUESLI NUTRI-SENSITIVE DAILY SOOTHING CREAM 50ML

€39,00
Η κρεμώδης και καταπραϋντική κρέμα για το ευαίσθητο δέρμα. Συνδυάζει τη δράση του θρεπτικού συμπλέγματος μούσλι [οργανικό εκχύλισμα βρώμης + προβιοτικά] με τα οφέλη του βιολογικού βουτύρου Shea από το δίκαιο εμπόριο. Η ελαφριά και αέρινη υφή του, που διεισδύει τέλεια στο δέρμα, το βοηθά να ανακτήσει την άνεσή του και το απαλλάσσει από τους ερεθισμούς. Τα προβιοτικά που περιέχει θα βοηθήσουν στην ενίσχυση του φυσικού φραγμού του δέρματος για να το διατηρήσει υγιές.

My[F]CODE ABSOLUTE CREAM LIGHT 50ml

€90,00
Ισχυρή αντιγηραντική κρέμα προσώπου σχεδιασμένη ως σφαιρική θεραπεία για την καθυστέρηση της διαδικασίας κυτταρικής γήρανσης και την τόνωση της αναγέννησης των ιστών του δέρματος. Η επαναπυκνωτική του δράση μειώνει το βάθος των ρυτίδων, καταπολεμώντας αποτελεσματικά τη χαλάρωση. Η ελαφριά υφή του παρέχει μια αίσθηση άνεσης χωρίς να αφήνει το δέρμα λιπαρό, Τέλεια ενυδατική κρέμα για κανονικές/μικτές επιδερμίδες.

My[F]CODE ABSOLUTE CREAM RICH 50ml

€90,00
Ισχυρή αντιγηραντική κρέμα προσώπου με σύνθεση Matrixyl® 3000, Υαλουρονικό οξύ και Βιταμίνη Ε για να καθυστερήσει τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων και να διεγείρει την αναγέννηση των ιστών του δέρματος. Η επαναπυκνωτική του δράση μειώνει το βάθος των ρυτίδων, καταπολεμώντας αποτελεσματικά τη χαλάρωση. Έχει πλούσια υφή και ένα θρεπτικό κοκτέιλ από αβοκάντο, βούτυρο καριτέ και έλαια Argan προσφέρει μια αίσθηση άνεσης για το ξηρό δέρμα.

My[F]CODE ADVANCED 022 CALMING CREAM 50ml

€73,00
HOMECARE 022 - Αναζωογονητική, καλμαντική κρέμα προσώπου για ασφυκτικό δέρμα με ερεθισμό.

My[F]CODE ADVANCED 052 PLUMPING CREAM 50ml

€84,00
HOMECARE 052: Αναζωογονητική κρέμα προσώπου με έντονη δράση πλήρωσης ρυτίδων και γραμμων έκφρασης.

My[F]CODE ADVANCED 053 PLUMPING ULTRA RICH CREAM 50ml

€86,00
HOMECARE 053: Αναζωογονητική κρέμα προσώπου με έντονη δράση πλήρωσης ρυτίδων και γραμμων έκφρασης. Κατάλληλη για ξηρό και πολύ ξηρό ώριμο δέρμα.

My[F]CODE ADVANCED 072 RESURFACING RETINOL CREAM 50ml

€80,00
HOMECARE 072 RESURFACING - RETINOL REPAIRING FACE CREAM. Κρέμα αναζωογόνησης προσώπου με έντονη αναπλαστική και επανορθωτική δράση στις λειτουργίες των κυττάρων του δέρματος. Παρέχει άνεση και συμβάλλει στην αποκατάσταση του δέρματος μετά από θεραπείας καμπίνας με ρετινόλη.

My[F]CODE ADVANCED 082 NECK AND DECOLLETE CREAM 50ml

€70,00
HOMECARE 082 NECK AND DECOLLETE CREAM: Αναζωογονητική κρέμα με έντονη συσφικτική δράση στο V-Contour. Η δράση του 360º στοχεύει τις ρυτίδες, τη χαλάρωση και το υπερβολικό λίπος στην περιοχή του διπλοσάγονου.

RESTRUCTURING CREAM ADM SKIN SCIENCE 30ml

€43,00 €40,00
Η RESTRUCTURING CREAM είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο προστατευτικό αντιγηραντικό προϊόν για ηλικίες άνω των 30 ετών, ιδιαίτερα για κουρασμένα, ξηρά και ευαίσθητα δέρματα. Ενισχύει την αναγέννηση του δέρματος ενεργοποιώντας τον μεταβολισμό των κυττάρων ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα από εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες και ενυδάτωνει την επιδερμίδα. Η λεπτόρευστη υφή της αποκαθιστά την υδρολιπιδική μεμβράνη και αφήνει την επιδερμίδα φρέσκια, μαλακή και ενυδατωμένη.

SPIRULINA BLUE LIGHT PROTECTIVE DD CREAM 30ML

€39,00
Με χρώμα – Ενυδατική κρέμα – Σφριγηλότητα – Προστασία από το μπλε φως Επειδή ο νέος τρόπος ζωής μας εκθέτει όλο και περισσότερο στην ψηφιακή ρύπανση και τα τεχνητά φώτα που προκύπτουν από τη χρήση των οθονών μας (μπλε φως) και συμβάλλουν στην πρώιμη εμφάνιση σημαδιών γήρανσης, αυτή η κρέμα έχει σχεδιαστεί ως προστατευτική ασπίδα χάρη σε ένα φυσικό εκχύλισμα butterfly bush. Λόγω της περιεκτικότητάς του σε Σπιρουλίνα, σε φυσικό εκχύλισμα Criste Marine και βιταμίνη Ε, έχει επίσης προληπτική νεανική δράση στην εμφάνιση των λεπτών γραμμών, στην απώλεια του τόνου και στην έλλειψη σφριγηλότητας. Φέρνει άνεση και ενυδατώνει το δέρμα χάρη σε ένα βιολογικό εκχύλισμα βουτύρου καριτέ και υαλουρονικό οξύ δίκαιου εμπορίου. VEGAN-FRIENDLY FORMULA

SPIRULINA YOUTH COMFORT CREAM 50ML

€72,00 €55,00
Συμβιβαστείτε με την ηλικία σας επιτέλους! Η Spirulina comfort cream εκτελεί νεανική δράση χάρη στο περιεχόμενό της σε φυσικά εκχυλίσματα Spirulina, καφέ φύκια και Βουδλέια (Butterfly Bush), σε συνδυασμό με πεπτίδια νεότητας. Άνετη υφή, κατάλληλη για κανονικά έως μεικτά δέρματα 30+ Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τους πιο ευαίσθητους.

SPIRULINA YOUTH ECO REFILL COMFORT CREAM 50ML

€55,00 €45,00
50ml ανταλλακτικό βαζάκι. Συμβιβαστείτε με την ηλικία σας επιτέλους! Η Spirulina comfort cream εκτελεί νεανική δράση χάρη στο περιεχόμενό της σε φυσικά εκχυλίσματα Spirulina, καφέ φύκια και Βουδλέια (Butterfly Bush), σε συνδυασμό με πεπτίδια νεότητας. Άνετη υφή, κατάλληλη για κανονικά έως μεικτά δέρματα 30+ Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τους πιο ευαίσθητους.

SPIRULINA YOUTH ECO REFILL ULTRA COMFORT CREAM 50ML

€55,00 €45,00
50ml ανταλλακτικό βαζάκι. Συμβιβαστείτε με την ηλικία σας επιτέλους! Η Youth Ultra Comfort cream εκτελεί νεανική δράση χάρη στο περιεχόμενό της σε φυσικά εκχυλίσματα Spirulina, καφέ φύκια και Βουδλέια (Butterfly Bush), σε συνδυασμό με πεπτίδια νεότητας. Άνετη υφή, κατάλληλη για ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα. 30+ Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τους πιο ευαίσθητους.

SPIRULINA YOUTH ULTRA COMFORT CREAM 50ML

€72,00 €55,00
Συμβιβαστείτε με την ηλικία σας επιτέλους! Η Spirulina comfort cream εκτελεί νεανική δράση χάρη στο περιεχόμενό της σε φυσικά εκχυλίσματα Spirulina, καφέ φύκια και Βουδλέια (Butterfly Bush), σε συνδυασμό με πεπτίδια νεότητας. Άνετη υφή, κατάλληλη για ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα. 30+ Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τους πιο ευαίσθητους.

YUZU NEW SKIN SMOOTHING CREAM 50ml

€39,00 €37,00
YUZU NEW SKIN SMOOTHING CREAM. Ελαφριά και μαλακή κρέμα που συνδυάζει έλαιο macadamia και Υαλουρονικό οξύ για να προστατεύει και να εξομαλύνει το δέρμα, παρέχοντας και την απαραίτητη άνεση στο πρόσωπο καθόλη την διάρκεια της μέρας. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα Yuzu και Λευκό τσάι σε μια σύνθεση 86% φυσικής προέλευσης, περιέχει έναν παράγοντα τύπου ρεσβερατρόλης, βασικά θρεπτικά συστατικά βιταμίνη ΡΡ (niacin B3), προ-βιταμίνη Β5 και πεπτίδια ρυζιού για ένα δέρμα ομοιόμορφο με βελτιωμένη φωτεινότητα και υφή.

YUZU SPF50 HIGH PROTECTION FLUID 50ml

€45,00 €41,00
YUZU SPF50 HIGH PROTECTION FLUID. Συνιστάται ως καθημερινή προστασία από τις επιβλαβείς επιπτώσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας. Αυτό το λεπτόρευστο αντηλιακό με δείκτη προστασίας SPF50 ενδείκνυται ιδιαίτερα για να περιορίσει την εμφάνιση σκούρων κηλίδων που προκαλούνται από τον ήλιο χάρη στα εκχυλίσματα Yuzu και White tea που έχουν λευκαντική δράση σε μια σύνθεση 46% φυσικής προέλευσης. (Paraben free)