Close
Menu

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Spatium

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 

 

Η Spatium Trading Ltd ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στη Λευκωσία της Κύπρου, 

είναι σήμερα ένας από τους σημαντικότερους εισαγωγείς και διανομείς καλλυντικών προϊόντων και εξοπλισμού ομορφιάς στο νησί που εκπροσωπεί γνωστές και καθιερωμένες εταιρείες από όλο τον κόσμο

Η πελατειακή μας βάση αποτελείται από σαλόνια ομορφιάςΣπα, ξενοδοχεία και κέντρα υγείας και ευεξίας και συνεχίζει να αναπτύσσεται κυρίως λόγω της φιλοσοφίας εξυπηρέτησης και υποστήριξης προς τους πελάτες μας.   

Ο κύριος στόχος μας είναι η ενημέρωση, η εκπαίδευση, η υποστήριξη και κυρίως ικανοποίηση των πελατών μας προσφέροντας έμπειρη και άριστη εξυπηρέτηση και  ποιότητα.

Η Spatium Trading Ltdλειτουργεί και παρέχει ποιοτικά καλλυντικά προϊόντα και εξοπλισμό από γνωστές και καθιερωμένες εταιρείες στους πελάτες μας σε όλη την Κύπρο. 

Η πελατειακή μας βάση  αποτελείται από περισσότερα από 500 κέντρα, που ειδικεύονται στις υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας. Πιστεύουμε στην οικοδόμηση και διατήρηση καλών σχέσεων με τους πελάτεςΓια κάθε ερώτημα και αίτημα, στοχεύουμε να παρέχουμε την καλύτερη λύση. Η αποστολή μας είναι να διατηρήσουμε σταθερές επαγγελματικές σχέσεις με τους πελάτες μας. Το επιτυγχάνουμε δουλεύοντας μαζί τους, παρέχοντας ατομική υπηρεσία. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις, εξαιρετική εξυπηρέτηση και στρατηγική με καλά αποτελέσματα για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους και την ικανοποίηση των πελατών. Οι στόχοι τους είναι οι στόχοι μας! 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΓΛΑΤΖΙΑΣ 85, 2112 ΑΓΛΑΤΖΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

+357 22 341167 / 99 533517 

E-MAIL : 

info@spatium.com.cy