Close
Menu

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Παράδοση: (Έξοδα Aποστολής)  

Τα προϊόντα που αγοράστηκαν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παραδίδονται στην Κύπρο και στο εξωτερικό, στη διεύθυνση αποστολής που αναφέρεται κατά την υποβολή της παραγγελίας σας. Σημειώστε ότι τα έξοδα αποστολής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον προορισμό. Οι επιλεγμένοι μεταφορείς θα αποστείλουν παραγγελίες σε 24 ώρες εντός Κύπρου ή σε 48 ώρες για διεθνείς διευθύνσεις αποστολής.  Παραγγελίες που υποβάλλονται πριν από τις 10 π.μ. θα επεξεργαστούν την ίδια ημέρα (εκτός Σαββατοκύριακο και Διεθνές αργίες ) Σημειώστε ότι  οι μεταφορείς δεν παραδίδουν το Σαββατοκύριακο,  επομένως οι παραγγελίες που υποβάλλονται την Παρασκευή το απόγευμα θα επεξεργαστούν την επόμενη Δευτέρα. Οι ημέρα/ώρα  παράδοσης  των προϊόντων ισχύει υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και σε απόθεμα. 

Η Spatium Trading LTD θα προσπαθήσει να διασφαλίσει μια ομαλή διαδικασία παράδοσης, εντός του χρονικού πλαισίου που αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για λανθασμένες παραγγελίες ή για παραγγελίες  με λανθασμένη διεύθυνση παράδοσης ή οποιοδήποτε άλλο λάθος στις πληροφορίες που παρέχετε στην παραγγελία σας. Η Spatium Trading LTD δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες, έξοδα, ζημιές, χρεώσεις ή έξοδα που προκύπτουν από την καθυστερημένη παράδοση της παραγγελίας σας. Για παράδειγμα, η απώλεια ενός δέματος, η παράδοση από τον μεταφορέα ή οποιοδήποτε άλλο απρόβλεπτο γεγονός ή φυσική καταστροφή. 

Παραλαβή: (Δωρεάν)  

Εάν επιθυμείτε να λάβετε τα προϊόντα σας προσωπικά από τους συνεργάτες μας, μπορείτε να ορίσετε αυτήν την επιλογή κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο διαδίκτυο. Θα μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν σας κατά τις εργάσιμες ημέρες / ώρες του συνεργάτη.  

Τρόποι Πληρωμής και Πολιτική Ακυρώσεων: 

Η Spatium Trading Ltd. σας δίνει την δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα. Μόλις εγκριθεί η κάρτα σας και επεξεργαστεί η παραγγελία σας, το ποσό θα τεθεί σε αναμονή (on holdέως ότου ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 24 ωρών και η πληρωμή σας θα επιστραφεί πλήρως. 

Πολιτική Επιστροφής: 

Τα προϊόντα επιστρέφονται  εντός συνολικής περιόδου δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Για επιστροφές επικοινωνήστε με την Spatium Trading Ltdμέσω email στη διεύθυνση admin@spatium.com.cy - σιγουρευτείτε ότι  αναφέρετε και τον αριθμό της παραγγελίας. Τα προϊόντα επιστρέφονται με δικά σας έξοδα, και με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν ανοιχτεί, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και έχουν όλες τις σφραγίδες, τη συσκευασία τους και τυχόν καλύμματα σελοφάν, άθικτα και κλειστά.  

Το πόσο του επιστρεφόμενου προϊόντος θα πιστωθεί στην πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για τη συναλλαγή μόλις επεξεργαστεί η επιστροφή σας. Η διαδικασία επιστροφής του ποσού μπορεί να πάρει μέχρι 10 εργάσιμες μέρες. Σε περίπτωση που το επιστρεφόμενο προϊόν έχει ανοιχτεί, χρησιμοποιηθεί ή καταστραφεί, δεν θα γίνει αποδέκτη η επιστροφή του προϊόντος στην Spatium Trading Ltd(Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.)  

Ελαττωματικά προϊόντα:

Στη σπάνια περίπτωση που σας παραδόθηκε ένα προϊόν με ελάττωμα ή ζημιά που δεν οφείλεται σε κατάχρηση, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας μέσω email στη admin@spatiumtrading.com.cy αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας και τη φύση της ζημιάς. Σε περίπτωση που σας ζητηθεί να επιστρέψετε το αντικείμενο θα είναι με δικά σας έξοδα. Αφού επεξεργαστεί η επιστροφή σας με επιτυχία, η Spatium Τrading Ltd θα αντικαταστήσει το προϊόν με ένα πανομοιότυπο ίδιο προϊόνΕάν προτιμάτε, και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, θα χαρούμε να σας προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων. 

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων: 

Όταν λάβετε τις οδηγίες επιστροφής γραπτώς μέσον email από την Spatium Trading Ltdσκευάστε και αποστείλετε το προϊόν με ασφαλισμένο τρόπο, και μέσω της ίδιας  υπηρεσίας ταχυμεταφορών. Η αποστολή να συμπεριλαμβάνει τα στοιχειά σας και τον αριθμό παραγγελίας. (Ονοματεπώνυμο, αριθμός τηλεφώνου και email). 

Αποστολή στην ακόλουθη διεύθυνση: 

Spatium Trading Ltd.  

85, ΛεωφΑγλαντζιάς, 2112 Λευκωσία, Κύπρος 

Σε περίπτωση που παραλαμβάνουμε το προϊόν και είναι ανοικτό ή χρησιμοποιημένο  τότε δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων. Εάν αυτό ισχύει για την παραγγελία σας, δεν θα γίνει αποδέκτη η επιστροφή του προϊόντος στην Spatium Trading Ltd.

(Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.)  

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεσή σας