Close
Menu

ΝΥΧΙΑ

NAILS CARE
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξ. ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

DUSTING FAN COLLECTOR

€71,40 €19,00
Ένας φορητός απορροφιτήρας εξαγωγής για μανικιούρ. Το μικρό αλλά αποτελεσματικό φίλτρο περιλαμβάνει σάκο συλλογής που πλένεται για εύκολη συντήρηση φίλτρου και αφαίρεση σκόνης. Ιδανικό για επαγγελματίες τεχνικούς νυχιών.

GHARIENI ALFA AIR PRO 30D

Τηλεφωνήστε για τιμή
Ο ιατρικός τροχός νυχιών Alfa-Air Pro 30 D με εξαγωγή σκόνης διαθέτει ένα μεγάλο δοχείο συλλογής σκόνης και έναν ισχυρό μηχανισμό αναρρόφησης. Με έναν εύκολο πίνακα καθαρισμού και ψηφιακή οθόνη για την ένδειξη στροφές ανά λεπτό Αυτός ο τροχός νυχιών αναρρόφησης σκόνης έχει μέγιστη ταχύτητα 30.000 σ.α.λ. Η ταχύτητα και η εξαγωγή σκόνης μπορούν να ρυθμιστούν ξεχωριστά μέσω του πίνακα ελέγχου. Ο τροχός νυχιών χρησιμοποιεί ένα ιατρικά ελεγμένο σύστημα φίλτρου. Ο ιατρικού επιπέδου τροχός Gharieni Alfa-Air Pro 30 D είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για κλινικό περιβάλλον. Η προγραμματιζόμενη μνήμη (3 ρυθμίσεις μνήμης) επιτρέπει την προσαρμογή των μεμονωμένων επιλογών.

GHARIENI ALFA AIR QUANTUS 30 NAIL DRILL

€2975,00
GHARIENI ALFA AIR QUANTUS 30 Η συσκευή είναι μία από τις πιο αθόρυβες (μόνο 52 dBA) στον κλάδο του μανικιούρ-πεντικιούρ. Χάρη στη λειτουργία με μικροκινητήρες χωρίς ψήκτρες, η συσκευή αυτή παρέχει βέλτιστη ροπή στρέψης 5.000 έως 30.000 στροφές ανά λεπτό ανάλογα με τον τύπο. Δεν παρουσιάζεται «γλίστρημα» του φρεζαρίσματος ούτε «κόλλημα» του μικροκινητήρα ακόμη και σε χαμηλές ταχύτητες με μεγαλύτερη διάμετρο φρεζαρίσματος. Επιπλέον, ο κινητήρας αναρρόφησης χωρίς ψήκτρες εξασφαλίζει και μεγάλη διάρκεια ζωής (για αυτόν τον λόγο και η εγγύηση 3 ετών) και αποτελεσματική ικανότητα αναρρόφησης. Η συσκευή δεν διαθέτει βαριά ρουλεμάν για την αναρρόφηση χάρη στην επαναστατική τεχνολογία αναρρόφησης. Αυτό το πλεονέκτημα προσφέρει μεγάλη ευκολία, ιδιαίτερα όσον αφορά την μετακίνηση και το μειωμένο όγκο τις συσκευής.

GHARIENI ALFA SPRAY QUANTUS 40T

Τηλεφωνήστε για τιμή
Οι τροχοί Gharieni για πεντικιούρ και ποδιατρική επιτρέπουν μέγιστο έλεγχο και άνεση τόσο για εσάς όσο και για τον πελάτη σας. Αυτοί οι τροχοί παρέχουν στους τεχνικούς νυχιών τη βέλτιστη ακρίβεια, επιτρέποντας μια ακριβή και επαγγελματική θεραπεία νυχιών.

GHARIENI MANICURE TABLE MANO

Τηλεφωνήστε για τιμή
Το Gharieni MANO είναι ένα κομψό γυάλινο τραπέζι για μανικιούρ με ενσωματωμένα συρτάρια αποθήκευσης και θέση φωτιστικού. Διατίθεται σε λευκό ή μαύρο γυαλί. (δεν περιλαμβάνεται το φωτιστικό)

GHARIENI PEDISPA COMPACT

Τηλεφωνήστε για τιμή
Το PediSpa Compact είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας PediSpa. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αποτελεί την εναλλακτική λύση για εξοικονόμηση χώρου. Η λεκάνη κατασκευασμένη από Corian® είναι τοποθετημένη σταθερά στο πάτωμα ενώ το μέρος του καθίσματος ολισθαίνει πάνω από τη λεκάνη. Έτσι, το Compact απαιτεί ελάχιστο χώρο όταν δεν χρησιμοποιείται. Μεταμορφώνεται μέσα σε μηδενικό χρόνο σε ένα πλήρες και αναπαυτικό PediSpa. Το PediSpa Compact λειτουργεί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

GHARIENI PEDISPA CURVE

Τηλεφωνήστε για τιμή
Εκπληκτικός σχεδιασμός και εντυπωσιακή άνεση και υψηλής ποιότητας κατασκευή. Κατασκευασμένο από τα καλύτερα υλικά, το PediSpa Curve συνιστά πραγματικά εντυπωσιακό στοιχείο για κάθε εγκατάσταση Spa.

GHARIENI PEDISPA SQUARE 5 in 1 - PEDICURE | MANICURE | FACIAL | HAIRCARE | MAKE-UP

Τηλεφωνήστε για τιμή
Το πρώτο στο είδος του, αυτό το ηλεκτροκίνητο κρεβάτι πολλαπλών λειτουργιών είναι πραγματικά μοναδικό και νεωτεριστικό στον σχεδιασμό του. Πέντε μοτέρ επιτρέπουν λειτουργίες πολλαπλών χρήσεων: πεντικιούρ, μανικιούρ, περιποίηση των μαλλιών με το αφαιρούμενο στήριγμα κεφαλιού, περιποίηση προσώπου με την κλίση της πλάτης του καθίσματος για αισθητική φροντίδα και τοποθέτηση μακιγιάζ. Ο βασικός τύπος περιλαμβάνει βάση και περίβλημα κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό υλικό Corian® και κάθισμα με ταπετσαρία από λευκή απομίμηση δέρματος. Εφόσον ζητηθεί, μπορεί να διατεθεί σε ειδικά προσαρμοσμένα χρώματα. Τα πλήρως ρυθμιζόμενα μέρη περιλαμβάνουν το κάθισμα, το στήριγμα της πλάτης, το ύψος και μήκος του στηρίγματος ποδιών με τις εύκολα προγραμματιζόμενες θέσεις μνήμης. Τα 5 μοτέρ κινούνται στις επιθυμητές θέσεις σε συγχρονισμό και το κάθισμα περιστρέφεται δεξιά/αριστερά για εύκολη πρόσβαση από τον πελάτη.

NAIL DECK LAMP

€113,05
NAIL DECK LAMP

NAIL GLASS TABLE WITH TWO DRAWERS

€571,20
NAIL CLASS TABLE WITH TWO DRAWERS (05-02-04)

PEDICIUR CHAIR IDRO

€589,05
SIMPLE PEDICURE CHAIR

PEDICURE CHAIR ELECTRONIC WITH MASSAGE

Τηλεφωνήστε για τιμή
PEDICURE CHAIR ELECTRONIC WITH MASSAGE - Πολυθρονα pedicure με ανακλινόμενη πλάτη, αφαιρούμενο προσκέφαλο, περιστρεφόμενους βραχίονες με εύκολη μετατόπιση, βρύση με ψεκαστήρα, ενσωματωμένη μπανιέρα, διακόπτης on / off, ρυθμιστής αέρα δημιουργία φυσαλίδων και θύρα τοποθέτησης απορρυπαντικού. Διατίθεται σε 20 διαφορετικά χρώματα.

PEDICURE CHAIR ELECTRONIC WITH MASSAGE AND DECK

Τηλεφωνήστε για τιμή
Πολυθρόνα για Πεντικιουρ Στερεή ξύλινη βάση με υδραυλικό σύστημα στο κάτω μέρος. - Ανακλινόμενη πλάτη με αφαιρούμενο προσκέφαλο. - Περιστρεφόμενοι βραχίονες με εύκολη μετατόπιση. - Βρύση τοποθετημένη στη βάση με εύκαμπτο, πτυσσόμενο σωλήνα CE / CSA εγκεκριμένο. - Ταπετσαρία σε βινύλιο με 34 επιλογές χρωμάτων. - Ενσωματωμένος σωλήνας. - Πλήρως ρυθμιζόμενο / αφαιρούμενο υποπόδιο. - 4 περιστροφικοί ή κατευθυντικοί πίδακες. - Προαιρετική βρύση με νεροχύτη. - Διακόπτης on / off - Ρυθμιστής αέρα - Θύρα απορρυπαντικού / απολυμαντικού. - Εσωτερική βαλβίδα έκπλυσης (εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας). - Προ συναρμολογημένο πατενταρισμένο σύστημα σωλήνων αέρα και νερού. - Τεχνικά δεδομένα: ¾ HP 110v UL εγκεκριμένο, διαστάσεις βάσης 118 cm Π x 130cm Μ (46½ "x 51").

SPAPRO 5 DRILL 35000

€571,20 €315,00
SPAPRO 5 DRILL 35000 Κατάλληλο για τεχνητά νύχια, μανικιούρ και πεντικιούρ. Διαθέτει τα εξής χαρακτηριστικά: Ροπή/Torque 280gf.cm Ισχύς/Watt 65W RPM 35000