Close
Menu

ΕΙΔΙΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ

SPECIAL TREAMENT BED
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξ. ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

GHARIENI CELLISS

Τηλεφωνήστε για τιμή
Celliss: η επανάσταση στο αδυνάτισμα Σε συνεργασία με τον συνεργάτη μας DMS Group, αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες στον τομέα της ιατρικής διαγνωστικής απεικόνισης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το «CELLISS», πρωτοποριακή συσκευή για την περιποίηση του σώματος που δεν χρειάζεται καν θεραπευτή για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη μείωση του βάρους. Αυτό το εντελώς μοναδικό μηχάνημα αδυνατίσματος που βασίζεται σε μια νέα μέθοδο θεραπείας, το Cellumassage, στηρίζεται στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία «Total Slimming System» (T.S.S.). Μη επεμβατική διαδικασία αναρρόφησης/επίκρουσης που περιποιείται ταυτόχρονα τους μηρούς και τους γοφούς, καθώς και τους γλουτούς ή τους κοιλιακούς (ανάλογα με τη θέση του πελάτη). Το CELLISS της Gharieni συνιστά ισχυρό εργαλείο σχεδιασμένο για να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις σας. Μέσω της οθόνης αφής, το πρόγραμμα θεραπείας μπορεί να εξατομικεύεται. Η πρόσβαση στα πρωτόκολλα γίνεται με ένα γρήγορο άγγιγμα και, αφού αρχίσει η θεραπεία, δεν απαιτείται οποιαδήποτε παρέμβαση. Τα ολοκληρωμένα πρωτόκολλα αναπτύχθηκαν από επαγγελματίες υγείας/ομορφιάς/αθλητισμού και επιτρέπουν στους χειριστές να προσαρμόζουν το Cellumassage σύμφωνα με τις επιλεγμένες θεραπείες και το προφίλ του πελάτη. Εύκολη στη χρήση, αυτή η συσκευή υψηλής τεχνολογίας είναι εξαιρετικά αποτελεσματική.

GHARIENI GHARIENI MLW TRANSFORM

Τηλεφωνήστε για τιμή
Η πιο πρόσφατη δημιουργία μας, το Gharieni MLW Transform, είναι ένας καναπές που μεταμορφώνει οποιοδήποτε καθιστικό σε αίθουσα θεραπείας. Αποχωρίζεται και απομακρύνεται εύκολα από το πλαίσιο και περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως, ηλεκτρονική ρύθμιση ύψους, αφαιρούμενη βάση, ρευματολήπτη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία και θερμαινόμενη επιφάνεια. Κατασκευασμένο με ταπετσαρία συνθετικού δέρματος, μπορεί να προσαρμοστεί ειδικά με οποιοδήποτε ύφασμα στις προδιαγραφές του πελάτη, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος. Τα μαξιλάρια της πλάτης μπορούν να αφαιρεθούν από τον καναπέ.

GHARIENI GHARIENI MLX iDOME (STATIC or ELECTRIC)

Τηλεφωνήστε για τιμή
Το Gharieni Triple Detox Therapy «MLX i3 Dome» είναι η νέα γενιά θεραπειών αποτοξίνωσης. Συνδυάζοντας την τεχνολογία Far Infrared με το Plasma και το Light, αυτό το κρεβάτι Spa προσφέρει τρεις εξαιρετικά αποτελεσματικές μεθόδους θεραπείας αποτοξίνωσης σε μία. Φορτίστε τις μπαταρίες σας και αποτοξινωθείτε, ενώ η τεχνολογία FIR Gharieni διεγείρει το μεταβολισμό και την εφίδρωση του σώματος με υπέρυθρες ακτίνες μεγάλου κύματος μέσω του MLX iDome, η πρόσθετη συσκευή θεραπείας πλάσματος και φωτός (PLT) στο τμήμα στήριξης του κεφαλιού παρέχει ορατή αναζωογόνηση και αποτοξίνωση της επιδερμίδας από την πρώτη κιόλας χρήση. Η χρήση των τριών θεραπειών με έναν τόσο καλά μελετημένο συνδυασμό, είναι πολύ πιο αποτελεσματική, καθώς και οι τρεις θεραπείες μαζί υποστηρίζουν και πολλαπλασιάζουν τα αποτελέσματα κάθε ξεχωριστής θεραπείας.

GHARIENI MLW AMPHIBIA with Spa.Wave sound system

Τηλεφωνήστε για τιμή
Η MLW Amphibia της Gharieni αποτελεί από μόνη της εξαιρετικά εντυπωσιακό στοιχείο. Χάρη στη χρήση της στη χρωματοθεραπεία ή τη μέγιστη άνεση που προσφέρει με το στρώμα νερού που διαθέτει, αποτελεί την ιδανική βάση για το σύστημα Spa.Wave. Χρησιμοποιείται τόσο για θεραπείες προσώπου όσο και για περιποιήσεις σώματος, το MLW Amphibia είναι ένα κρεβάτι πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να ενσωματώσει μια λειτουργία ενός στρώματος νερού είτε ενός στρώματος παραδοσιακής ταπετσαρίας. Η εμπειρία θεραπείας Gharieni SpaWave παρέχει τα βασικά οφέλη της προσοχής, του διαλογισμού και της βαθιάς χαλάρωσης. Η ειδική χαλαρωτική μουσική που εφαρμόζεται μέσα από απαλά ακουστικά κύματα, λειτουργεί για να απελευθερώσει το άγχος κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας ήχου διάρκειας 30 ή 60 λεπτών. Με βάση την Quantum αρμονική θεραπεία ήχου, αυτή η θεραπεία διαθέτει ακριβείς και πολύπλοκες συχνότητες ήχου που ταιριάζουν με τα όργανα και τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) του σώματος. Η θεραπεία μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσω των στερεοφωνικών ακουστικών ακύρωσης θορύβου ή ενσωματωμένων ηχείων στο στήριγμα κεφαλής. Το σύστημα Spa.Wave προάγει την έντονη χαλάρωση του σώματος και των μυών μέσα σε λίγα λεπτά όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα μασάζ ταλαντώσεων ενσωματωμένο στην επιφάνεια που βρίσκεται. Ξεκούραστη και αναζωογονητική, αυτή η θεραπεία είναι μοναδική στην τεχνολογία και την προσέγγισή της.

GHARIENI MLX for WellMassage4D

Τηλεφωνήστε για τιμή
Το Wellmassage4D βασίζεται σε οκτώ επίπεδα ειδικής θεραπείας και χρησιμοποιεί την πλήρη ευελιξία του MLX, του πίνακα ειδικής θεραπείας υψηλής τεχνολογίας από το Gharieni. Το MLX εξασφαλίζει μοναδικές και αποκλειστικές δυνατότητες κίνησης παρέχοντας πολυάριθμες επιλογές θεραπείας και προγραμματισμένες θέσεις που βρίσκονται σε αριστοτεχνικό συντονισμό με τους σχετικούς τύπους θεραπειών. Το WellMassage4D συνδυάζει την Υψηλή Τεχνολογία με την Στενή Ανθρώπινη Επαφή (High Tech High Touch) προκειμένου να σαγηνέψει τον πελάτη και να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας. Και για τον θεραπευτή, εξασφαλίζει ιδανικές εργονομικές συνθήκες.

GHARIENI MLX QUARTZ (round or square)

Τηλεφωνήστε για τιμή
Το τραπέζι χαλαζία MLX Quartz συνιστά απόλυτα εντυπωσιακό στοιχείο. Το λουτρό σε θερμή άμμο αποτελεί αρχαία μέθοδο θεραπείας – και μάλιστα οι αρχαίοι Αιγύπτιοι έκαναν λουτρά στην θερμή άμμο της ερήμου. Εξασφαλίστε ένα πολύ ιδιαίτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για το δικό σας spa και δώστε στους πελάτες σας μια ατμόσφαιρα, παραλίας, διακοπών και χαλάρωσης.