Close
Menu

ΝΥΧΙΑ

NAILS CARE

Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

DUSTING FAN COLLECTOR

€71,40 €19,00
Ένας φορητός ανεμιστήρας εξαγωγής για μανικιούρ. Το μικρό αλλά αποτελεσματικό φίλτρο περιλαμβάνει σάκο συλλογής που πλένεται για εύκολη συντήρηση φίλτρου και αφαίρεση σκόνης. Ιδανικό για επαγγελματίες τεχνικούς νυχιών.

GHARIENI ALFA AIR QUANTUS 30 NAIL DRILL

€2975,00
GHARIENI ALFA AIR QUANTUS 30 Χάρη στη λειτουργία με μικροκινητήρες χωρίς ψήκτρες, η συσκευή αυτή παρέχει βέλτιστη ροπή στρέψης 5.000 έως 30.000 στροφές ανά λεπτό ανάλογα με τον τύπο. Δεν παρουσιάζεται «γλίστρημα» του φρεζαρίσματος ούτε «κόλλημα» του μικροκινητήρα ακόμη και σε χαμηλές ταχύτητες με μεγαλύτερη διάμετρο φρεζαρίσματος. Επιπλέον, ο κινητήρας αναρρόφησης χωρίς ψήκτρες εξασφαλίζει και μεγάλη διάρκεια ζωής (για αυτόν τον λόγο και η εγγύηση 3 ετών) και αποτελεσματική ικανότητα αναρρόφησης. Η συσκευή είναι πραγματικά «κατηγορίας ελαφρών βαρών» καθώς δεν διαθέτει βαριούς στροβίλους για την αναρρόφηση χάρη στην επαναστατική τεχνολογία αναρρόφησης. Αυτό το πλεονέκτημα βάρους προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση ιδιαίτερα όσον αφορά στο πεντικιούρ με μετακίνηση και στον μειωμένο όγκο εργασίας.

GHARIENI PEDISPA CURVE

Τηλεφωνήστε για τιμή
Εκπληκτικός σχεδιασμός που πείθει και υψηλής ποιότητας κατασκευή. Κατασκευασμένο από τα καλύτερα υλικά, το PediSpa Curve συνιστά πραγματικά εντυπωσιακό στοιχείο για κάθε εγκατάσταση spa.

GHARIENI PEDISPA SQUARE

Τηλεφωνήστε για τιμή
Βάση με δύο μέρη, το κάθισμα Compact κινείται πλευρικά και η βάση Corian στερεώνεται στο πάτωμα. Το κάθισμα είναι λευκό δέρμα με επένδυση και μπορεί να προσαρμοστεί στο χρώμα. Όταν μετακινηθεί προς τα εμπρός, το κάθισμα θα περιβάλλει τη λεκάνη ποδιών, όπως φαίνεται. Η πλάτη και το υποπόδιο είναι πλήρως ρυθμιζόμενα στο ύψος και μπορούν να κινηθούν. Το προσκέφαλο είναι αποσπώμενο ή μπορεί να έχει κλίση. Διατίθεται επίσης δίσκος με υποβραχιόνιο. Η λεκάνη ποδιών είναι εξοπλισμένη με αναλώσιμο ντους χεριών και ενσωματωμένες εξόδους νερού.

GHARIENI PEDISPA SQUARE 5 in 1 - PEDICURE | MANICURE | FACIAL | HAIRCARE | MAKE-UP

Τηλεφωνήστε για τιμή
Το πρώτο στο είδος του, αυτό το ηλεκτροκίνητο κρεβάτι πολλαπλών λειτουργιών είναι πραγματικά μοναδικό και νεωτεριστικό στον σχεδιασμό του. Πέντε μοτέρ επιτρέπουν λειτουργίες πολλαπλών χρήσεων: πεντικιούρ, μανικιούρ, περιποίηση των μαλλιών με το αφαιρούμενο στήριγμα κεφαλιού, περιποίηση προσώπου με την κλίση της πλάτης του καθίσματος για αισθητική φροντίδα και τοποθέτηση μακιγιάζ. Ο βασικός τύπος περιλαμβάνει βάση και περίβλημα κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό υλικό Corian® και κάθισμα με ταπετσαρία από λευκή απομίμηση δέρματος. Εφόσον ζητηθεί, μπορεί να διατεθεί σε ειδικά προσαρμοσμένα χρώματα. Τα πλήρως ρυθμιζόμενα μέρη περιλαμβάνουν το κάθισμα, το στήριγμα της πλάτης, το ύψος και μήκος του στηρίγματος ποδιών με τις εύκολα προγραμματιζόμενες θέσεις μνήμης. Τα 5 μοτέρ κινούνται στις επιθυμητές θέσεις σε συγχρονισμό και το κάθισμα περιστρέφεται δεξιά/αριστερά για εύκολη πρόσβαση από τον πελάτη.

NAIL CLASS TABLE WITH TWO DRAWERS (05-02-04)

€571,20
NAIL CLASS TABLE WITH TWO DRAWERS (05-02-04)

NAIL DECK LAMP

€113,05
NAIL DECK LAMP

PEDICURE CHAIR ELECTRONIC WITH MASSAGE

Τηλεφωνήστε για τιμή
PEDICURE CHAIR ELECTRONIC WITH MASSAGE - Καρέκλα pedicure με ανακλινόμενη πλάτη, αφαιρούμενο προσκέφαλο, περιστρεφόμενους βραχίονες για εύκολη είσοδο και έξοδο, βρύση με ψεκαστήρα, ενσωματωμένη μπανιέρα, διακόπτης on / off, ρυθμιστής αέρα χαμηλής έως μέγιστης ισχύος και θύρα απορρυπαντικού. Διατίθεται σε 20 διαφορετικά χρώματα.

PEDICURE CHAIR ELECTRONIC WITH MASSAGE AND DECK

Τηλεφωνήστε για τιμή
PEDICURE CHAIR ELECTRONIC WITH MASSAGE AND DECK Στερεή ξύλινη βάση με υδραυλικό σύστημα στο κάτω μέρος. - Ανακλινόμενη πλάτη με αφαιρούμενο προσκέφαλο. - Περιστρεφόμενοι βραχίονες για είσοδο / έξοδο. - Βρύση τοποθετημένη σε κατάστρωμα με πτυσσόμενο σωλήνα CE / CSA εγκεκριμένο. - Ταπετσαρία σε βινύλιο 34 επιλογές χρωμάτων. - Ενσωματωμένος σωλήνας. - Πλήρως ρυθμιζόμενο / αφαιρούμενο υποπόδιο. - 4 περιστροφικοί ή κατευθυντικοί πίδακες αέρα. - Προαιρετική βρύση με νεροχύτη. - Διακόπτης έναρξης / λήξης. - Ρυθμιστής αέρα χαμηλής έως μέγιστης ισχύος. - Θύρα απορρυπαντικού / απολυμαντικού. - Εσωτερική βαλβίδα έκπλυσης (εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας). - Προ συναρμολογημένο πατενταρισμένο σύστημα σωλήνων αέρα και νερού. Τεχνικά δεδομένα: ¾ HP 110v UL εγκεκριμένο, διάσταση καταστρώματος cm. 118 Π x 130 Λ (46½ "x 51").

SIMPLE PEDICURE CHAIR

€535,50
SIMPLE PEDICURE CHAIR

SPAPRO 5 DRILL 35000

€571,20
SPAPRO 5 DRILL 35000 Κατάλληλο για τεχνητά νύχια, μανικιούρ και πεντικιούρ. Διαθέτει τα εξής χαρακτηριστικά: Ροπή/Torque 280gf.cm Ισχύς/Watt 65W RPM 35000